+387 30 806 222 office@etvmedia.info

Usluge

Postoje različite tehnike digitalnog marketinga:

ETVmedia

SEO (Search Engine Optimization)

i content marketing

SEO (Search Engine Optimization) i content marketing, što predstavlja optimizaciju sadržaja za tražilice. SEO omogućuje da se web stranica prikazuje među prvim rezultatima na tražilici nakon što korisnici upišu određeni pojam, a da za to ne morate koristiti plaćeno oglašavanje. Neki od popularnijih formata content marketinga su blogovi, e-knjige ili studije slučaja

Pošaljite upit

ETVmedia

Oglašavanje

Google Ads oglašavanje, najpopularnija tražilica na svijetu i Google je razvio servis Google Ads koji služi kao polazna točka za sve oglašivačke aktivnosti putem Google-a.

Pošaljite upit

ETVmedia

Društvene mreže

Društvene mreže i oglašavanje na društvenim mrežama. Najbitniji elementi za ovu vrstu oglašavanja jesu slušanje, utjecaj, povezivanje i prodaja. Ovdje spadaju Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Snapchat, Pinterest i mnogi drugi.

Pošaljite upit

O nama

Pružamo usluge vođenja društvenih mreža, osmišljavanje i kreiranje sadržaja za web-stranice zajedno s atraktivnim online kampanjama, pisanjem i ažuriranjem tekstova i brendiranjem...

Saznajte više o nama

Kontakt
  • ETV Media d.o.o.
  • Obala bb, 71260 Kreševo
  • office@etvmedia.info
  • +387 30 806 222
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.