+387 30 806 222 office@etvmedia.info

Reference

Adriale living

Adriale Living je mlada, ambiciozna investicijska tvrtka koja se specijalizirala za dinamički rastući sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine. Zajednički sa sestrinskom tvrtkom i strateškim udjelima tvrtke u profesionalnim društvima za gradnju, projektiranje pratimo samo jedan cilj: sa atraktivnim stambenim i uredskim nekretninama na održiv način ojačati svoju visoku razinu konkurentnosti i kvalitete života u urbanim područjima.

Saznajte više

Reference

RE Industris

Proizvodi od Re Industris su svestrana, visokokvalitetna i visokofunkcionalna rješenja za pakiranje, razvijena za najveće zahtjeve naših kupaca. Strogi higijenski zahtjevi, pažljiv odabir naših sirovina i sljedivost naših procesa su kamen temeljac našeg uspjeha. Zajednički rast i Vaš stalni napredak naša su snaga.

Saznajte više

Reference

Metalos

Višegodišnja garancija, iskustvo,kao i stalno ulaganje u tehnologiju i kadar, samo su neki od postulata tvrtke „METALOS" d.o.o. Mi brinemo o našim klijentima. Spremni smo odgovoriti najizazovnijim i najsloženijim zahtjevima. Specijalizirani smo za proizvodnju čelične panelne ograde i odgovarajućih stubova, usluge rezanja metala laserom i plazmom, savijanja lima i cijevi, strojne obrade na klasičnim strojevima te zavarivanje različitih materijala odgovarajućim postupcima.

Saznajte više

Reference

Alkus

Vrhunska tehnologija nas i naših partnera kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta. Uz savjesnu organizaciju i bliski poslovni odnos sa našim klijentima, nudimo potpuno jedinstven pristup svim fazama realizacije projekta, od idejnog koncepta do gotovog proizvoda.

Saznajte više

O nama

Pružamo usluge vođenja društvenih mreža, osmišljavanje i kreiranje sadržaja za web-stranice zajedno s atraktivnim online kampanjama, pisanjem i ažuriranjem tekstova i brendiranjem...

Saznajte više o nama

Kontakt
  • ETV Media d.o.o.
  • Obala bb, 71260 Kreševo
  • office@etvmedia.info
  • +387 30 806 222
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.