+387 30 806 222 office@etvmedia.info

O nama

ETV Media - Marketinška agencija

Marketing je karika koja spaja klijenta i trgovca.

Pružamo usluge vođenja društvenih mreža, osmišljavanje i kreiranje sadržaja za web-stranice zajedno s atraktivnim online kampanjama, pisanjem i ažuriranjem tekstova i brendiranjem. Ovaj proces predstavljanja usluga i/ili proizvoda klijenata podrazumijeva korištenje određenih strategija. Kako bi se odredila strategija, neophodno je razumjeti osnove funckioniranja tržišta. Prodajom usluge ili proizvoda proces kupovine nije završen; postprodajnom politikom stvara se dugotrajna vjernost kod kupaca i time porast potražnje. Bitno je kako i kome će se prezentirati proizvodi i usluge, ali i obrađivati povratne informacije i ispravno reagirati na iste. Na taj način se ispunjavaju svi dodatni zahtjevi tržišta.

Svjesni smo da se tržišna dinamika mijenja, pa se trudimo prilagoditi i predvidjeti svaki mogući ishod. Naš glavni zadatak je identificirati potrebe klijenata i zahvaljujući tim vizijama znamo kako možemo još više napredovati i izaći iz poznatih okvira.

Kvalitet je najbolja vrsta oglašavanja.

„Sadržaj koji kreiramo i dijelimo je dio našeg digitalnog identiteta. Sadržaj pomaže čitateljima da shvate tko smo, što radimo i zašto to radimo i koje vrijednosti podržavamo. Zbog ovoga je sadržaj prvobitni način kreiranja našeg online identiteta, građenja reputacije i osnivanja esencijalnog povjerenja, bez kojeg ništa drugo ne bi imalo značaj.“ – David Amerland

Digitalni mediji su u današnje vrijeme postali veoma bitna stavka u rastu i razvoju svake tvrtke budući da je skoro nemoguće ostvariti veća poslovanja bez digitalnih inovacija. Najveći dio inovativnih poslovnih projekata kreira se upravo za digitalne medije, koji su sada pristupačni svima. Ovakva vrsta oglašavanja je posebno uspješna jer u prvom planu ima potencijalnog klijenta. Na ovaj način je puno lakše prepoznati rast produktivnosti i efikasnost rada.

Digitalni marketing obuhvaća sve aktivnosti promoviranja poslovanja te proizvoda i usluga koji se nude kroz digitalne kanale kao što su web stranice, društvene mreže, e-mail ili plaćeni oglasi na tražilicama. U digitalnom marketingu znate na koga ste i kako potrošili novac, te je li se isplatilo. Klasični oblici marketinga su masovni, ali nisu dovoljno precizni budući da mogu garantirati da će određeni oglas vidjeti velik broj ljudi. Moguće je upravljati s njima u jednoj mjeri, ali se i dalje ne može sigurno znati tko ih je vidio, dok digitalni marketing omogućuje prikazivanje oglasa točno onim korisnicima koji su ciljana publika. Zbog manjih troškova, ovaj način oglašavanja je promijenio sva pravila. 

O nama

Pružamo usluge vođenja društvenih mreža, osmišljavanje i kreiranje sadržaja za web-stranice zajedno s atraktivnim online kampanjama, pisanjem i ažuriranjem tekstova i brendiranjem...

Saznajte više o nama

Kontakt
  • ETV Media d.o.o.
  • Obala bb, 71260 Kreševo
  • office@etvmedia.info
  • +387 30 806 222
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.